Întrebări frecvente

În cazul în care nu găsești ceea ce cauți, te rugăm să ne contactezi!

Produsele cosmetice Yumm, sunt în conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 1223/2009 și legislația română în vigoare. Produsele noastre sunt notificate la Comisia Europeană, prin Portalul de Notificare a Produselor Cosmetice (CPNP), au analizele fizico-chimice și microbiologice realizate și sunt fabricate conform sistemului SR EN ISO 22716:2007 ( Bune practici de fabricație – BPF ).

Nu am făcut niciodată și niciodată nu vom face așa ceva. Este o promisiune.

Cu toate acestea, toate produsele noastre sunt încercate de către noi înșine, de prietenii noștri și membrii familiilor noastre.

Nu folosim parabeni (conservanți), apă, materiale de umplutură, produse pe bază de petrol, etc.

Folosim numai ingrediente bune.

Produsele/ingredientele sunt 100% naturali, dar nu 100% organici.

Nu, desigur că nu, deoarece producția de ulei de palmier:

contribuie în mare măsură la distrugerea pădurilor virgine

rezultă reducerea numărului de urangutani, tigri, rinoceri sumatrani până la dispariție

contribuie la încălcări ale drepturilor omului (copiii sunt folosiți ca sclavi moderni)

– Uleiul de palmier este bogat în grăsimi saturate

Multe dintre ingredientele pe care le folosim la Yumm au proprietăți naturale anti-fungice, antibacteriene, antimicrobiene și antioxidante. În plus, ca o precauție suplimentară, în fiecare produs folosim ulei de vitamina E (un antioxidant natural) pentru a întârzia procesul de oxidare (râncezire).

Politica noastră pune o mare importanță pe satisfacția clienților și noi credem că încrederea nu este un joc.

Ai făcut vreodată spumă cu albuș de ou (nori de ouă)? Probabil ai observat că, dacă începi să bați o cantitate mică de ouă pentru un timp suficient de lung, aceasta începe să se umple cu aer, crește și devine pufos. Arată grozav, se simte minunat datorită aerului din interior.

Cremele – spumă sunt făcute în același mod. În cazul în care îți plac, este minunat, numai să te asiguri întotdeauna că nu le pui într-un loc cald. Când devin moi sau se topesc, acestea pot pierde aproape jumătate din volumul lor. Dacă nu te deranjează, atunci crema-spumă este potrivită pentru tine.

Produsele noastre s-ar putea să nu fie la fel de pufoase ca un nor, dar chiar dacă devin moi sau se topesc, la temperatura camerei își vor recâștiga consistența, și cel mai important, cantitatea rămâne mereu aceeași.

Uleiurile naturale nu înfundă porii, permițând pielea să respire cu ușurință. Acestea conțin acizi grași naturali, care repară și întăresc stratul protector exterior al pielii. Acest strat este responsabil pentru reglarea pierderilor de umiditate din corp. Pierderea excesivă de umiditate nu este benefică pentru tine, deoarece duce la o piele uscată, crăpată și la îmbătrânirea prematură a pielii.

Produsele non-uleioase sunt de obicei umplute cu apă, ingrediente pe bază de petrol, alcool, parfumuri artificiale și astfel necesită parabeni (conservanți) pentru a se păstra. Unii oameni le folosesc, alții citesc despre ele.

Conform legii, pe fiecare etichetă din UE, ingredientele se afișează în ordine descrescrătoare a cantității în care se regăsesc.

Fii inteligent (ă) și citește mereu lista ingredientelor. Apoi alegerea potrivită!

Deși ingredientele noastre de calitate sunt 100% naturale, unele produse cu uleiuri esențiale sunt contraindicate în timpul sarcinii sau pentru copii mici, deoarece sistemul lor imunitar este încă în dezvoltare. Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la anumite ingrediente, consultă medicul înainte de utilizare.

Pielea și corpul fiecăruia reacționează în mod diferit, deoarece fiecare persoană este diferită în această lume. Produsele noastre sunt optime pentru majoritatea oamenilor. Cu toate acestea, dacă ai pielea sensibilă sau ai orice fel de alergie (arahide, nuci, gluten, ierburi, latex sau orice alt tip), îți recomandăm să consulți medicul.

Înainte de a utiliza cosmetice – naturale sau de altă natură – îți recomandăm să efectuezi un test de plasture (pe o suprafață mică a pielii) și să aștepți 24 de ore pentru a vedea dacă apare o reacție. În cazul în care observi orice reacție, poți să returnezi produsul pentru o rambursare completă.

Dacă, din orice motiv, nu ești mulțumit(ă) de achiziția Yumm, te rugăm să ne returnezi produsul / produsele în termen de 14 zile, de la plasarea comenzii originale, și vei avea parte de o rambursare completă. *

Te încurajăm să folosesti produsul / produsele comandate minimum 3 – 4 zile. În acest fel, poți simți, mirosi și a te bucura de produsele noastre de calitate, fără riscuri. *

Dacă îți place, minunat! Pielea ta va fi moale, iar noi vom fi fericiți că TU ești fericit (ă).

Dacă nu îți place, stai liniștit (ă), nu e nici o problemă. În acest caz te rugăm să ne contactezi pe adresa hello@yumm.ro. Returnarea produsului / produselor este gratuită și este inclusă. *

* Informații detaliate, aici

19 RON pentru comenzile între valorile 0 – 40 RON

16 RON pentru comenzile între valorile 40 – 100 RON

Livrare gratuită pentru comenzile peste valoarea de 100 RON – național

Livrare gratuită – local, în municipiul Sfântu-Gheorghe, la comenzile de peste 40 RON, plată cu cardul sau transfer bancar. Livrările se efectuează Joi și Vineri, între orele 10 – 14.

Timpul de livrare este de obicei între 2 – 4 zile, începând de la confirmarea comenzii. În perioadele aglomerate (Crăciun, Anul Nou etc.) și / sau în condiții meteo nefavorabile (ploaie, furtuni, zăpadă) data de livrare poate fi amânat și / sau modificat. În acest caz, clientul / cumpărătorul va fi anunțat în prealabil.

Deoarece nu folosim stabilizatori sintetici, parabeni – produsele noastre 100% naturale, proaspete, de calitate superioară – la fel ca și ciocolata elvețiană de calitate sau mierea organică – sunt sensibile la schimbările de temperatură. Ambalarea și izolarea produselor s-au realizat cu mare grijă, dar din cauza căldurii / frigului, consistența produselor noastre poate suferi schimbări.

Fii fără grijă! Calitatea produselor nu este afectată, acestea recâștigându-și consistența originală la temperatura camerei.

1 – Plata cu cardul: acceptăm Visa și Mastercard*.

2 – Transfer bancar*

3 – Cash la livrare (până la 300 RON)*

Plățile cu cardul sunt procesate strict prin MobilPay (în parteneriat cu Garanti Bank) fără taxe suplimentare (zero).

Load More