Ciocolata neagră și sexy. Mmm!

Fabricat din semințele boabelor de cacao, ciocolata neagră este unul dintre cei mai buni antioxidanți de pe planetă.

Este plin de substanțe nutritive puternice care pot afecta pozitiv sănătatea, corpul și mintea ta. Nu numai că îți îmbunătățește sănătatea generală, dar, de asemenea, scade riscul bolilor cardiace.

Ciocolată neagră de calitate – care conține mai mult de 70% cacao – este bogată în fibre și minerale solubile – cum ar fi fier, magneziu, cupru, mangan, zinc, seleniu, potasiu – și este plină de compuși organici care sunt activi din punct de vedere biologic și funcționează ca antioxidanți.

Într-un studiu se arată că consumarea de ciocolată neagră, de cel puțin 5 ori pe săptămână, reduce riscul bolilor cardiovasculare cu până la 57%, așa că – dacă o consumi cu moderație desigur – îți faci o favoare mare.

Ciocolata neagră poate proteja și pielea ta împotriva soarelui, deoarece compușii bioactivi îmbunătățesc fluxul de sânge spre piele, protejându-l astfel de daunele induse de soare.

Și vestea bună nu s-a terminat încă. Consumând ciocolată neagră în mod regulat și cu moderație desigur, acesta îmbunătățește și funcția creierului.

Încercă să savurezi zilnic un pătrat sau două de ciocolată după prânz, dar ai grijă să nu consumi prea mult din ea. Este încărcat cu calorii și este foarte ușor să te lași dus de val. Ce blestem, e teribil de delicios!

Te rog să-ți amintești un lucru. Calitatea înainte de cantitate.

Ca și în cazul tuturor lucrurilor ce cumperi, citește întotdeauna lista de ingrediente. Alege produse de calitate și nu vei fi dezamăgit.

Yumm – Devotat pielii sănătoase!

Bine ai venit! Intră aici și te vei îndrăgosti:)

 

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *