Cel mai bun medicament? Mersul pe jos

Știai că mersul pe jos nu numai că îmbunătățește sănătatea mintală, reduce riscul de infarct, stimulează voia bună, are grijă ca pielea ta să rămână în formă, dar deasupra acestor lucruri te va ajuta și să trăiești mai mult?

Un număr tot mai mare de dovezi arată, că mersul pe jos este unul dintre cele mai bune exerciții, indiferent de vârsta pe care o ai. Este o activitate gratuită și distractivă. Și da, s-ar putea să te obosești când te plimbi, dar asta este și ideea.

Și ghici ce? Când mergi mai repede, acesta are efecte benefice și mai mari.

Oamenii de știință din Marea Britanie și Australia – au cercetat peste 50 000 de pietoni – și au descoperit, că mersul pe jos într-un ritm mai rapid nu numai că îți îmbunătățește sănătatea inimii, dar poate să-ți extindă și viața.

Este o veste excelentă, în special pentru generația mai în vârstă, deoarece persoanele de peste 60 de ani se bucură de cele mai mari beneficii pentru sănătate.

Deci, ce este exact un ritm mai rapid?

Depinde de nivelul de fitness a persoanei respective, dar ideea principală este că ritmul cardiac trebuie să crească. Un ritm bun este când ești ușor transpirat și trebuie să inhalezi mai mult aer.

Nouă ne place să fim sănătoși. Dar ție?

Yumm – Devotat pielii sănătoase!

Bine ai venit! Intră aici și te vei îndrăgosti:)

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *